3-4-2024 – Επίσκεψη των μαθητών/τριών του Τμήματος Επιστημών Υγείας της Γ’ τάξης του 11ου ΓΕΛ Πατρών στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Επίσκεψη των μαθητών του τμήματος επιστημών υγείας της Γ τάξης του 11ου ΓΕΛ Πατρών στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στα πλαίσια της δράσης «Τα σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο» του Πανεπιστημίου Πατρών, οι μαθητές/τριες του τμήματος Επιστημών Υγείας της Γ τάξης του σχολείου μας επισκέφθηκαν στις 03 Απριλίου 2024 το Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών.
Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την κυρία Παπαδημητρίου Ευαγγελία Καθηγήτρια Μοριακής Φαρμακολογίας για το πρόγραμμα σπουδών και την ερευνητική δραστηριότητα του τμήματος.
Στη συνέχεια οι μαθητές περιηγήθηκαν στους χώρους των ερευνητικών εργαστηρίων του τμήματος όπου τους έγινε παρουσίαση από το προσωπικό των ερευνητικών δραστηριοτήτων του κάθε εργαστηρίου.
Οι μαθητές/τριες της Γ τάξης καθώς και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί που παρακολούθησαν την επιμορφωτική αυτή δράση θέλουν να ευχαριστήσουν τους καθηγητές κύριο Φουστέρη Μανώλη και κυρία Παπαδημητρίου Ευαγγελία καθώς και το ερευνητικό προσωπικό των εργαστηρίων του τμήματος για τη θερμή φιλοξενία τους , την υπομονή τους και τη διάθεση του πολύτιμου χρόνου τους για την πραγματοποίησή της.