Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023 – Eκπαιδευτική Επίσκεψη στο Εργαστήριο Παθολογοανατομίας της Ιατρικής Σχολής Του Πανεπιστημίου Πατρών στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών .

Eκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών/τριών της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών/Υγείας της Γ′ τάξης του σχολείου μας στο Εργαστήριο Εργαστήριο Παθολογικής Ανατομίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στις 8/11/2023 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών/μαθητριών της Γ′ τάξης και τριών συνοδών καθηγητών του σχολείου μας, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών (Εργαστήριο Παθολογικής Ανατομίας).

Οι μαθητές/μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσίαση των αντικειμένων ενασχόλησης του εργαστηρίου Παθολογικής Ανατομίας. Επίσης έγινε από τους μαθητές με την ευγενική συνδρομή και καθοδήγηση του προσωπικού του εργαστηρίου μακροσκοπική παρατήρηση παρασκευασμάτων ιστών και οργάνων υγιών ανθρώπων αλλά και περιπτώσεων κακοηθών νεοπλασιών. Επίσης έγινε μικροσκοπική παρατήρηση μονίμων παρασκευασμάτων ανθρωπίνων ιστών είτε υγιών είτε περιπτώσεων εμφάνισης διαφόρων παθολογικών καταστάσεων.

Οι μαθητές/μαθήτριες και οι συνοδοί καθηγητές ευχαριστούν την καθηγήτρια κ. Τζελέπη Βασιλική καθώς και το προσωπικό του Εργαστηρίου Παθολογικής Ανατομίας του Πανεπιστημίου Πατρών για την διάθεση του πολύτιμου χρόνου τους, την θερμή φιλοξενία τους καθώς και για τη εξαιρετική και άκρως διδακτική παρουσίαση των αντικειμένων ενασχόλησης του εργαστηρίου Παθολογικής Ανατομίας.