Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, το σχολείο μας βραβεύτηκε και παρέλαβε τιμητική πλακέτα, καθώς από αυτό αποφοίτησε η αριστούχος μαθήτρια Μαρία Ρήγα, με το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμού πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στην Περιφερειακή ενότητα Αχαΐας για τη σχολική περίοδο 2022-2023.

Mε ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, το σχολείο μας βραβεύτηκε και παρέλαβε τιμητική πλακέτα καθώς από αυτό αποφοίτησε η αριστούχος μαθήτρια  Ρήγα Μαρία με το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμού  πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στην Περιφερειακή ενότητα Αχαΐας και εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέσα σε μία ζεστή  ατμόσφαιρα συγκίνησης, η μαθήτρια βραβεύτηκε από την τράπεζα EUROBANK , στο πλαίσιο του προγράμματος Μπροστά για την Παιδεία, για τις υψηλότατες της επιδόσεις στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023, έχοντας συγκεντρώσει το υψηλότερο άθροισμα βαθμών στο σχολείο μας αλλά και σε όλη την Αχαΐα, λαμβάνοντας πέρα από την ηθική αναγνώριση και σημαντικό χρηματικό βραβείο.

Η βράβευση της μαθήτριάς μας, και μέσω αυτής και του σχολείου μας, για δεύτερη φορά της στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος, αποτελεί παρακαταθήκη για όλους τους μαθητές μας και δημιουργεί αίσθημα περηφάνειας και ευθύνης των διδασκόντων απέναντι σε αυτούς!

Θερμά συγχαρητήρια στη Μαρία Ρήγα! Μακάρι να ακολουθήσουν πολλές βραβεύσεις στη ζωή της μέσα σε μία διαδρομή επαγγελματικού ήθους και προσωπικής καταξίωσης!