Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 – Επιμορφωτική Συνάντηση με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας, στο πλαίσιο της Δράσης «Σχολείο και οικογένεια: επικοινωνούμε και συνεργαζόμαστε».

«Το Διαδίκτυο στη ζωή μας: διατηρώντας τη σύνδεση με τα παιδιά μας ανοιχτή».

Το απόγευμα της  Δευτέρας  6ης  Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στον χώρο του σχολείου μας επιμορφωτική συνάντηση με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας. Το θέμα της εκδήλωσης ήταν το Διαδίκτυο στην καθημερινότητα της οικογένειας.

Την εισήγηση ανέλαβε η κ. Θωμαϊς Σταύρου, κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαϊας “Καλλίπολις”. Ακολούθησε  ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα  προβλήματα που σχετίζονται με τη χρήση του Διαδικτύου και την προστασία των εφήβων.

Η εκδήλωση έγινε  στο πλαίσιο της Δράσης «Σχολείο και οικογένεια: επικοινωνούμε και συνεργαζόμαστε», που πραγματοποιείται από ομάδα εκπαιδευτικών κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους.

Η επιτυχία της εκδήλωσης και τα θετικά σχόλια  των συμμετεχόντων κατέδειξαν την ανάγκη επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων για θέματα που άπτονται της κοινωνικής και συναισθηματικής ανάπτυξης των παιδιών μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς και κηδεμόνες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και ελπίζουμε πως θα ακολουθήσουν ανάλογες επιμορφωτικές δράσεις!