Παρασκευή 7-4-2023 εκδήλωση ενημέρωσης για το πρόγραμμα ERASMUS + Eco logic? Παρουσίαση των δράσεων της ομάδας στο Τολέδο της Ισπανίας και στο Ταλίν της Εσθονίας.

Μία ξεχωριστή εκδήλωση ενημέρωσης για το πρόγραμμα ERASMUS+ , Eco Logic? πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, στον πολυχώρο του σχολείου μας.

Συγκεκριμένα, σε μια ενθουσιώδη διαδραστική παράσταση, μαθητές και εκπαιδευτικοί γνώρισαν τα όσα έλαβαν χώρα αυτή τη χρονιά, στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS που υλοποιεί το σχολείο μας τα διδακτικά έτη 2022 – 2024.

Οι προετοιμασίες, οι δράσεις ενημέρωσης, τα ταξίδια και όλο το πρόγραμμα των επισκέψεων στο Τολέδο της Ισπανίας, αλλά και στο Ταλίν της Εσθονίας ( 5 – 11 / 3 / 2023 ). Άφθονο φωτογραφικό υλικό και βίντεο, ευτράπελα, απρόοπτα αλλά και πολύ συγκίνηση, παρουσιάστηκαν με κάθε λεπτομέρεια στην εκδήλωση.

Οι δράσεις, με κεντρικό θέμα cloth sustainability / euro – use / thrifting / zero waste, δηλαδή την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση πάνω στην επαναχρησιμοποίηση / αξιοποίηση των ρούχων σε σχέση με το οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο, προκάλεσαν έντονο ενδιαφέρον. Φιλοδοξούμε οι δράσεις αυτές, να αποτελέσουν  τροφή  όχι μόνο  για σκέψη αλλά και  ενέργεια   για  έναν πιο βιώσιμο πλανήτη.